CAR HIRE DUBROVNIK AIRPORTUKLJUČENO NIJE UKLJUČENO
DODATNA OPREMA*

Neograničena kilometraža Gorivo                                     
Dječje sjedalice

Osiguranje od autoodgovornosti Naknada za jednosmjeran najam (ako se primjenjuje)
GPS Navigacija (Garmin)

Kasko (CDW) Dodatna oprema
Zimske gume

Osiguranje od krađe (TP)                   
Lanci za snijeg

Zeleni karton za Crnu Goru
Krovni nosači i kutija (Thule)

Zeleni karton za BiH
*dostupno na upit

Dostava na Vašu adresu
 

0-24h Pomoć na cesti
 

PDV 25%
 


OPĆI UVJETI

 

Vozači

Najmanja dob 18 godina. Mladi vozači (18-21god) mogu unajmiti vozilo uz dnevnu nadoplatu. Vozač mora posjedovati vozačku dozvolu najmanje 2 godine. Iznimke su moguće, kontaktirajte nas za detalje.
Vozači stariji od 80 godina mogu unajmiti vozilo uz dnevnu nadoplatu.

Cijene
Najmanja naplata u iznosu jednog dana najma (24sata). Jedan dodatni sat je besplatan. U slučaju produženja najma za više od jednog sata, puni dodatni dan se naplaćuje. Cijene ne uključuju potrošeno gorivo. U slučaju da klijent ne vrati pun rezervar goriva, naplatit će mu se iznos nedostajućeg goriva te usluga punjenja.

Rezervacije
Mogu se potvrditi samo za klasu vozila, ne i za određeni model. Rezervacija se može otkazati bez dodatnih troškova do 24 sata prije dogovorenog početka najma, u suprotnom se naplaćuje iznos koji odgovara prvom danu najma. U slučaju da se klijent ne pojavi te pritom ne obavijesti poslovnicu, naplatit će mu se puni iznos najma.
Ukoliko klijent vrati vozilo prije vremena dogovorenog u Ugovoru on najmu, nema pravo na povrat novca za neiskorišteno vrijeme.  

Produženje Najma
Ukoliko klijent želi produžiti najam o tome mora pravovremeno obavijestiti poslovnicu u kojoj je vozilo unajmljeno. Produženje je podložno potvrdi poslovnice.

Cestarine / Prometni Prekršaji
U slučaju neplaćanja cestarine klijent će biti terećen za iznos same cestarine te trošak obrade u iznosu od 40 EUR + PDV. U slučaju neplaćanja prometnih prekršaja i parking kazni, klijent će biti terećen za iznos same kazne te trošak obrade u iznosu od 40 EUR + PDV. 

Načini Plaćanja
Primamo kreditne kartice (VISA, MasterCard, American Express), debitne kartice (VISA Electron, Maestro..), gotovinsko, te virmansko plaćanje.

Jednosmjerni Najmovi
Na zahtjev odobravamo jednosmjerne najmove unutar Republike Hrvatske i u inozemstvo. Cijena vraćanja vozila u drugu poslovnicu (ili državu) ovisi o lokaciji povrata. O točnom iznosu biti ćete obaviješteni prije konačne potvrde rezervacije.

Prelazak državne granice
Zeleni karton za ulazak u Crnu Goru i BiH je uključen u cijenu najma. Samo uz prethodnu suglasnost moguć je prelazak granice u Sloveniju, Italiju, Austriju, Mađarsku, Srbiju, Albaniju, Kosovo i Sjevernu Makedoniju. U slučaju dodatne nadoplate biti ćete obaviješteni prije konačne potvrde rezervacije.

Pomoć na cesti
U slučaju tehničkog kvara ili nezgode, osigurana je besplatna pomoć na cesti. Ukoliko je kvar ili nezgoda uzrokovana nepravilnim korištenjem od strane klijenta (npr uliveno pogrešno gorivo, ispražnjen akumulator zbog ostavljenih upaljenih svjetala, vožnja neasfaltiranim cestama, vožnja pod utjecajem opojnih sredstava i slično) pomoć na cesti je osigurana na teret klijenta.

Kontakt broj za pomoć na cesti je 00385 (0)91 60 49 430


OSIGURANJE
Pri unajmljivanju vozila od tvrtke Kamen veliki d.o.o. klijent je odgovoran da vozilo vrati u istom stanju u kojem ga je i preuzeo, isključujući normalnu amortizaciju. Sva vozila unajmljena od Kamen veliki d.o.o. uključuju osiguranje od autoodgovornosti u iznosu propisanom zakonom RH. Osiguranje od autoodgovornosti ne pokriva krađu ili oštećenja na vozilu.

Kasko osiguranje (CDW) ograničenje odgovornosti za štetu
Ovo ograničenje odgovornosti odnosi se na eventualnu štetu na vozilu ili njegovim djelovima nastalu u cestovnoj nezgodi. Kasko ograničuje klijentovu odgovornost na iznos odbitne franšize naznačen u ugovoru o njamu.

Kasko osiguranje ne pokriva štetu nastalu u unutrašnjosti vozila, štetu na gumama i podvozju, izgubljene ključeve ili pogrešno uliveno gorivo, kao ni ikakve štete nastale grubom nepažnjom ili namjerom klijenta.

Uključeno je u cijenu najma, odbitna franšiza između 800 i 2000 EUR, ovisno o grupi vozila.


Osiguranje od krađe (TP):
Ovo ograničenje odgovornosti odnosi se na eventualnu štetu nastalu krađom ili pokušajem krađe vozila ili njegovih djelova (uključujući gume, radio uređaj, itd..). Osiguranje od krađe ograničuje klijentovu odgovornost na iznos odbitne franšize naznačene u ugovoru o najmu. TP ne pokriva štetu ukoliko je vozilo ostalo nezaključano ili su ključevi vozila ostavljeni bez nadzora.
Uključeno je u cijenu najma, odbitna franšiza između 800 i 2000 EUR, ovisno o grupi vozila.

Puni kasko (SCDW):
Sa prihvaćanjem ovog osiguranja klijentova odgovornost za štetu nastalu na vozilu ili njegovim djelovima te u slučaju krađe svedena je na nulu (0). Ipak, SCDW ne pokriva štetu nastalu u unutrašnjosti vozila, ošećenja stakla, guma i podvozja, izgubljene ključeve ili pogrešno uliveno gorivo, kao ni ikakvu štetu nastalu uslijed grube nepažnje ili namjere.
Dnevna nadoplata 12 do 25 EUR, ovisno o tipu vozila..

Osiguranje guma, stakla i podvozja (WUG)
Dodatno osiguranje koje pokriva štete nastale na gumama, staklima i podvozju vozila, osim u slučaju grube nepažnje, namjere ili vožnje po neasfaltiranim cestama.
Dnevna nadoplata 5 do 10 EUR, ovisno o tipu vozila..

Nepažnja vozača
Za bilo koju štetu na vozilu uzrokovanu grubom nepažnjom vozača (npr. pregoreno kvačilo, štete nastale vožnjom po neasfaltiranim cestama, vožnja pod utjecajem alkohola, davanje vozila na upravljanje neovlaštenim osobama i slično) klijent će biti terećen u punom iznosu troškova popravka.

Cijene i uvjeti najma podložni su promjeni u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.
KLIJENTI NAS OCJENJUJU KAO NAJBOLJU TVRTKU ZA IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA U ZRAČNOJ LUCI DUBROVNIK. HVALA VAM!