CAR HIRE DUBROVNIK AIRPORT

OPĆI UVJETI

Vozači
Najmanja dob 19 godina. Mladi vozači (19-21god) mogu unajmiti vozilo uz nadoplatu. Vozač mora posjedovati vozačku dozvolu najmanje 2 godine. Iznimke su moguće, kontaktirajte nas za detalje.

Cijene
Najmanja naplata u iznosu jednog dana najma (24sata). Jedan dodatni sat je besplatan. U slučaju produženja najma za više od jednog sata, puni dodatni dan se naplaćuje. Cijene ne uključuju potrošeno gorivo. U slučaju da klijent ne vrati pun rezervar goriva, naplatit će mu se iznos nedostajućeg goriva te usluga punjenja.


Rezervacije
Mogu se potvrditi samo za klasu vozila, ne i za određeni model. Ukoliko nije dogovoreno drukčije, za potvrdu rezervacije klijent plaća nepovratnu rezervacijsku naknadu u iznosu 40 EUR. Rezervacija se može otkazati bez dodatnih troškova do 48 sati prije dogovorenog početka najma, u suprotnom se naplaćuje iznos koji odgovara prvom danu najma. U slučaju da se klijent ne pojavi te pritom ne obavijesti poslovnicu, naplatit će mu se iznos koji odgovara cijeni prva 3 dana najma za grupu vozila za koje je imao rezervaciju.

Produženje Najma
Ukoliko klijent želi produžiti najam o tome mora pravovremeno obavijestiti poslovnicu u kojoj je vozilo unajmljeno. Produženje je podložno potvrdi poslovnice.

Cestarine / Prometni Prekršaji
U slučaju neplaćanja cestarine klijent će biti terećen za iznos same cestarine te trošak obrade u iznosu od 150 kn + PDV. U slučaju neplaćanja prometnih prekršaja i parking kazni, klijent će biti terećen za iznos same kazne te trošak obrade u iznosu od 150 kn + PDV. .

Načini Plaćanja
Primamo kreditne kartice (VISA, MasterCard, American Express), debitne kartice (VISA Electron, Maestro..), gotovinsko, te virmansko plaćanje.

Jednosmjerni Najmovi
Na zahtjev odobravamo jednosmjerne najmove unutar Republike Hrvatske i u inozemstvo. Cijena vraćanja vozila u drugu poslovnicu (ili državu) ovisi o lokaciji povrata. O točnom iznosu biti ćete obaviješteni prije konačne potvrde rezervacije.

Sve cijene uključuju neograničenu kilometražu, osiguranje (AO, kasko), PDV 25%

Cijene i uvjeti najma podložni su promjeni u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

OSIGURANJE
Pri unajmljivanju vozila od tvrtke Kamen veliki d.o.o. klijent je odgovoran da vozilo vrati u istom stanju u kojem ga je i preuzeo, isključujući normalnu amortizaciju. Sva vozila unajmljena od Kamen veliki d.o.o. uključuju osiguranje od autoodgovornosti u iznosu propisanom zakonom RH. Osiguranje od autoodgovornosti ne pokriva krađu ili oštećenja na vozilu.

Kasko osiguranje (CDW) ograničenje odgovornosti za štetu
Ovo ograničenje odgovornosti odnosi se na eventualnu štetu na vozilu ili njegovim djelovima nastalu u cestovnoj nezgodi. Kasko ograničuje klijentovu odgovornost na iznos odbitne franšize naznačen u ugovoru o njamu.

Kasko osiguranje ne pokriva štetu nastalu u unutrašnjosti vozila, štetu na gumama i podvozju, izgubljene ključeve ili pogrešno uliveno gorivo, kao ni ikakve štete nastale grubom nepažnjom ili namjerom klijenta.

Uključeno je u cijenu najma, odbitna franšiza između 590 i 1390 EUR, ovisno o grupi vozila.
Included in rental price, excess between 590 and 1390 EUR.

Osiguranje od krađe (TP):
Ovo ograničenje odgovornosti odnosi se na eventualnu štetu nastalu krađom ili pokušajem krađe vozila ili njegovih djelova (uključujući gume, radio uređaj, itd..). Osiguranje od krađe ograničuje klijentovu odgovornost na iznos odbitne franšize naznačene u ugovoru o najmu. TP ne pokriva štetu ukoliko je vozilo ostalo nezaključano ili su ključevi vozila ostavljeni bez nadzora.
Uključeno u cijenu najma, odbitna franšiza između 590 i 1390 EUR, ovisno o grupi vozila.

Puni kasko (SCDW):
Sa prihvaćanjem ovog osiguranja klijentova odgovornost za štetu nastalu na vozilu ili njegovim djelovima te u slučaju krađe svedena je na nulu (0). Ipak, SCDW ne pokriva štetu nastalu u unutrašnjosti vozila, ošećenja stakla, guma i podvozja, izgubljene ključeve ili pogrešno uliveno gorivo, kao ni ikakvu štetu nastalu uslijed grube nepažnje ili namjere.

Osiguranje guma, stakla i podvozja (WUG)
Dodatno osiguranje koje pokriva štete nastale na gumama, staklima i podvozju vozila, osim u slučaju grube nepažnje, namjere ili vožnje po neasfaltiranim cestama.
UKOLIKO DOBIJETE POVOLJNIJU PONUDU, JAVITE JER MI MOŽEMO JOŠ BOLJE!